CHEFLIX

Duik je keuken in met ’s werelds beste chefs!

– Copywriter – 

Cheflix is dé nieuwe streamingdienst waar je samen met de beste sterrenchefs in de wereld van eten en drinken duikt. Met Cheflix krijg je onbeperkt toegang tot behapbare masterclasses van de beste chefs ter wereld. Zo wordt een meesterlijke risotto ineens oersimpel omdat je af mag kijken bij Ron Blaauw. Nog niet bekend met deze smaakvolle streamingdienst? Ontdek nu de ‘Netflix van de Michelinsterrenchefs’.

STRATEGIE & COPYWRITING

Cheflix is in 2021 opgezet door twee ambitieuze Nederlandse ondernemers (bekend van Hellofresh en Restaurantweek). Vlak na de lancering van de streamingdienst ben ik o.a. aan de slag gegaan met het opzetten en schrijven van:

Cheflix heeft ambitieuze plannen om wereldwijde naamsbekendheid te creëren. Daarom heb ik de Nederlandse én Engelse copy op me genomen.

- CASUS -

Hé Chloë, mag ik dan iets lezen wat je hebt geschreven? Tuurlijk! Lees bijvoorbeeld de onepager die ik voor Cheflix schreef!

 

 ….of lees enkele teasers van de Masterclass van Julien Abourmad, de beroemdste bakker van Parijs:

TEKSTEN SCHRIJVEN AMSTERDAM VOEDING GEZONDHEID

“FRANSE BRIOCHE”

Luxe brood dat zó licht en luchtig is, dat het als cake proeft: Franse brioche. Benodigdheden: een snufje suiker, zout, gist, melk, veel boter, veel bloem en vooral: veel geduld. Om het perfecte deeg te creëren is de volgorde essentieel; Julien leert je waarom je gist pas als laatste ingrediënt toevoegt. 

 

[aflevering 3]

TEKSTEN SCHRIJVEN AMSTERDAM VOEDING GEZONDHEID

“JULIEN’S SIGNATURE BABKA”

Babka: een klassieke brioche met een twist. Letterlijk. Niet moeilijk om te maken, wél ontzettend lekker. En niet alleen de smaak is fantastisch, deze babka ziet er ook prachtig uit. Extra bonus: babka is behalve zoet en luchtig óók gevuld met chocola. Genoeg reden om de babka te ontdekken. 

[aflevering 4]

op zoek naar ervaren copywriter

“LIMOENTAART”

‘When life gives you lemons…’ dan maak je een prachtige citroentaart. En niet zo maar eentje. Dit is de meest populaire favoriet uit de beroemde bakkerij The French Bastards van Julien – en na deze aflevering kan jij ‘m ook maken!’


[aflevering 13]

Copywriter specialisme voeding gezondheid eten health

“FOCACCIA MET FETA”

Het meest beroemde brood uit Italië: focaccia. In deze aflevering zal Julien je inspireren met talloze variaties en ingrediënten voor focaccia. Met Julien’s recept bak je zo een heerlijke focaccia voor je eerstvolgende etentje. Of gewoon lekker voor jezelf, voor in het weekend.

 

[aflevering 7]