XXL NUTRITION

Op zoek naar een copywriter met kennis op het gebied van SEO?

 

 

Voor XXL Nutrition – dé aanbieder van sportvoeding & sportsupplementen – schrijf ik blogs gericht op de fanatieke sporter en alle #fitgirls. Gezonde voeding, eiwitrijke shakes, etiquette in het krachthonk, fitnesstips en gezondheid; alles komt voorbij. Elke blog wordt geschreven n.a.v. een zoekwoordenanalyse en voorzien van alle SEO ‘essentials’ om zo hoog mogelijk in Google te ranken. 

 

Ontdek het krachtvoer van XXL Nutrition en spijker je kennis bij door mijn blogs. Van “Zo kies je de juiste sportbeha”, “15x eiwitrijk voedsel” tot “7 tips om jouw sportdoel wél te behalen”. 


> Meer lezen? Fit en slank op vakantie? Zo doe je dat

- TESTIMONIAL -

"Niks anders dan lof over de copywriting van Chloë. Naast haar uitstekende schrijfstijl en inhoudelijke kennis om een tekst te laten scoren in zoekmachines, is ze goed op de hoogte van alles rondom voeding, training en een gezonde lifestyle. Dit zorgt voor een hele soepele samenwerking waarbij wij maar een onderwerp hoeven te noemen en Chloë dit met haar kennis, vaardigheden en creativiteit vertaalt naar een inhoudelijk sterk, maar ook leuk om te lezen artikel!"
Mathias J.
Creative Marketeer XXL NUTRITION