HR GROEP

HR Groep: specialist op het gebied van verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering.

 

Drie jaar lang heb ik de marketing manager van HR Groep op freelancebasis ondersteund met diverse marketingactiviteiten. Van de interne communicatie voor de 11 vestigingen, het schrijven van artikelen voor de website tot het actief beheren van de sociale mediakanalen. Door het maandelijks versturen van nieuwsbrieven, hield ik de klant (met name de gemeente en B2B) op de hoogte van nieuws, producten en trends.

Corperate brochure

Voor HR Groep heb ik o.a. de corporate brochure gemaakt. Ik heb zowel de grafische vormgeving op me genomen als het samenstellen en schrijven van de teksten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje en blader door de brochure.

- TESTIMONIAL -

“Samenwerken met Chloë is plezierig, omdat ze kwaliteit inbrengt en de handen uit de mouwen steekt. Ze heeft visie, is ondernemend, commercieel en werkt op basis van een plan. In presentaties belicht ze zaken vanuit een originele invalshoek, waardoor iets eenvoudigs wordt opgetild en een ingewikkelde materie helder bekomt. Haar oog voor het samenstellen van teksten, afbeeldingen en grafische vormgeving resoneert haar persoonlijkheid.

Ze komt goed tot haar recht in een sturende rol en als ze zelf een team mag samenstellen. Voor marketing & communicatie geldt: alles wat echt is komt over!”
J. Goddijn
Oprichter HR Groep

Bedrijfsboek

Samen met de directeur van HR Groep heb ik een bedrijfsboek geschreven. Met dit boek nemen we de lezer mee in de wereld van het verkeersbord en het ontstaan én het succes van het bedrijf. Ook gaat een verkeerspsycholoog in op het gedrag van mensen in het verkeer. Tot slot heb ik 22 medewerkers, klanten en ontwerpers geïnterviewd en elk interview omgesmolten tot een verrassend verhaal met leuke anekdotes.