NATUR.

– Content creator – 

 

Als content creator van Natur (voorheen Naturalicious) maak ik relevante content, zowel in beeld als tekst. Ik schrijf wervende teksten die zowel de doelgroep als Google aanspreken. Ik schrijf teksten voor blogs, websites en advertorials, stel mailings op en beheer de sociale mediakanalen. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Daarnaast verzorg ik de fotografie voor Instagram, Facebook en de website en begeleid ik (professionele) fotoshoots.

WERKZAAMHEDEN

TESTIMONIAL
"Ik heb Chloë leren kennen als een zeer gedreven content marketeer. Haar gevoel voor taal in combinatie met haar detailgerichtheid als het gaat om beeld, zorgde er keer op keer voor dat ze me wist te verrassen met haar output. Ze was een betrouwbare schakel in het team en heeft een zeer positieve bedrage geleverd om het merk een gezicht te geven. Ze heeft de mooie gave om naast creatief ook punctueel en ondernemend te zijn. Deze combinatie maakt haar de ideale collega."
B. Ernest
Marketing Manager

Project

 

 

Gave opdracht: het opleveren van een complete wrap van twee winkels in Londen. Klein detail: tussen het starten van de opdracht tot de complete oplevering zaten 2 weken.