WOMEN'S HEALTH

– Redactie & Copywriting –

 

Voor Women’s Health publiceerde ik dagelijks diverse blogs, beheerde ik de sociale mediakanalen en woonde ik persevents bij. Google Analytics hield ik nauw in de gaten om te achterhalen welke content het beste scoort – waarop ik vervolgens de sociale mediastrategieën vervolgens op aanpaste. Daarnaast hielp ik bij events die team Women’s Health organiseerde, zoals het jaarlijkse Fit for Summer event.

Na mijn stage en afstuderen ben ik bij Women’s Health in 2014 als freelancer aan de slag gegaan. 

Zin in gezond leesvoer?
Ontdek Women’s Health

Redactie-copywriter-magazines-seo-blogs-gezondheid

Publicaties

Behalve online artikelen heb ik ook diverse artikelen geschreven die zijn gepubliceerd in het magazine Women’s Health. Blader door de galerij voor een impressie van mijn artikelen.

Scheurkalender

Samen met de hoofdredactrice van Women’s Health heb ik de 366 dagen scheurkalender gemaakt voor het schrikkeljaar 2016. De scheurkalender staat vol met interessante gezondheidsweetjes, motiverende quotes, sportoefeningen en de leukste tips & tricks voor een gezond en fit leven. 

- TESTIMONIAL -

"Chloë draaide als stagiaire al snel volwaardig mee op de redactie van Women’s Health. Ze is collegiaal, leergierig en streeft altijd naar het beste eindresultaat."
A. Lavrijsen
Hoofdredactrice Women's Health