GEZONDE PESTO PIZZA

Op zulke mooie zomerdagen als vandaag kun je me altijd vinden in de tuin met wat vrienden. Mét een koel drankje, muziek en gras tussen m’n tenen. Heerlijke momenten die natuurlijk gevuld moeten worden met een lekkere snack. Een groene pesto pizza om precies te zijn. Vorige week maakte ik deze heerlijke snack, geïnspireerd door @the.green.life, en sindsdien is het mijn favoriet! Het is super lekker en het bevat weinig calorieën.

Let’s not spill any more seconds.

Dit heb je nodig: - 300 g rucola - 200 g doperwten - 100 g spinazie - 1 teentje knoflook - Tortilla’s (je kunt ook je eigen socca maken)

- Noten (amandelen, walnoten, paranoten, hazelnoten en pecannoten). - Alfalfa - Olijfolie - Zout Dit moet je doen: Verwarm de tortilla’s in een pan totdat ze mooi goudbruin zijn. Doe de rucola, noten, spinazie, knoflook en 100 g doperwten in een blender en mix. Voeg een snufje zout toe en olijfolie. Smeer de groene pesto op de tortilla en strooi 100 g dopertwen, stukjes noten en de alfalfa erover heen. Snijd de tortilla in punten en geniet! [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by Chloë Greve