DE LEUKSTE BOUTIQUES ONTDEK JE IN...

Is dit jou ook weleens overkomen? Je bent nét terug van vakantie in een zonnig oord waar je in een smal straatje een bijzondere boutique hebt ontdekt en de mooiste tas OOIT hebt gescoord. Eenmaal thuis aangekomen, duik je achter je laptop om de nieuwe collectie te bekijken. Tevergeefs. De boetiek is nergens terug te vinden op het grote web. Je zucht teleurgesteld terwijl je je tas innig omhelst.

Een herkenbaar dilemma? Hoewel ik grote fashionmerken zeker kan waarderen, is niets specialer dan een bijzonder ‘one-of-a-kind’ kledingstuk vinden in een mooie onafhankelijke boutique, gelegen in een leuke buurt in Parijs. Of Manhattan. Of Miami. Hoewel dat voorheen slechts weggelegd was voor globetrotters, is dit nu voor iedereen mogelijk: Shoptiques breidt uit en lanceert vandaag in Nederland haar online platform voor boetieks. 5000 boetieks op 1 site Mocht je Shoptiques nog niet kennen: Dit online fashion platform verzamelt de leukste boutiques uit Australië, Frankrijk, Canada, Verenigde Staten en Groot Brittannië. De oprichtster van Shoptiques, Olga Vidisheva, merkte dat vele boetiekjes online onvindbaar waren, omdat zij niet kunnen investeren in een dure webshop. Zonde, moet Olga hebben gedacht, want in 2012 richtte ze het online fashion platform op. En met succes: 5000 boetieks verspreid over 2000 steden tonen momenteel hun unieke collectie op de website. De 9 straatjes in 9 seconden Sinds vandaag zijn ook Nederlandse boetieks te vinden op de website, zoals de Rotterdamse Gypsetters en de Amsterdamse Laundry Industry en Rain Couture. Waar je voorheen nog naar de 9 straatjes in Amsterdam moest slenteren kan dat nu vanuit je laptop in de tuin. New York, Melbourne, Honolulu Liever voorbij onze landsgrenzen shoppen? Neem een kijkje op de website en bekijk de kledingstukken uit de buurten San Francisco, New York, Melbourne en Honolulu. Je kunt selecteren op buurt, prijs, boutique en kleur. Handig!

Ik bestelde onlangs dit jurkje op de foto's uit een boetiek uit Manhattan genaamd DOR 'L DOR. Nu de zomer eindelijk in Nederland is gearriveerd kan ik 'm met liefde dragen!

Waar bestel jij online je zomeroutfits?

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by Chloë Greve