Kick-start je dag met deze koffiebonen

Heb jij je favoriete koffie al gevonden?

Iedereen heeft zijn eigen smaak als het over koffie gaat. Sommigen geven de voorkeur aan een bittere donkere koffie, anderen willen juist liever een licht ‘ zuurtje’. Een goede koffie vinden die past bij jouw smaak kan dan ook best lastig zijn. Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte kop koffie ontdekte ik Aroma Club. En die wil je proeven!

Aroma Club Ken jij Aroma Club al? Dit merk is opgezet door twee broers die een liefde hebben voor koffie. Vanuit het hartje centrum Amsterdam voorzien ze al ruim 2 jaar huishoudens van heerlijke koffiebonen. Aroma Club heeft op basis van verschillende smaakprofielen 3 unieke smaken ontwikkeld:

  • 1 Elegant Vesper –voor de liefhebber van milde en zachte koffie.

  • 2 Smooth James – voor alle soorten koffieliefhebbers: krachtige maar niet te bittere koffie.

  • 3 Strong George – Voor de espresso liefhebbers: een heerlijke sterke boon.

Waar deze koffiebonen vandaan komen? De bonen van Aroma Club komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië. Bekend als de beste en bekendste koffielanden van de wereld.

Slow roasted en van pure kwaliteit De koffiebonen zijn vers gebrand en niet gemalen, zodat de versheid en smaakbeleving optimaal blijven behouden. Voor het branden van hun koffiebonen nemen ze voldoende tijd; de heerlijke koffiesmaak wordt gecreëerd door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

Ik heb de koffiebonen geproefd en ben fan! Met name de krachtige variant 'Strong George' vind ik super lekker.

Proef! Benieuwd naar deze heerlijke koffie? Van mij ontvang je 30% korting als je nu bestelt:

Kortingscode: korting30

Drink je alleen koffie op je werk? Wellicht kun je de office manager overtuigen om voor deze koffie bonen te gaan. ;-) Meer informatie voor koffie op kantoor vind je hier.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by Chloë Greve